|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ermiş, havran, ilköğretim, okulu, soylu |
Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Hakkında M İ S Y O N U M U Z Biz, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu olarak; Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını zenginlik olarak kabul edip, bu farklılıklara saygı duyarak ve bu farklılıkları gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi Gelişen Dünyaya hazırlamak Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak İçin ÇABA SARFETMEKTEYİZ Yetenekli, enerjik, coşkulu, genç ve üretken bir dimağla yola çıktık V İ Z Y O N U M U Z Biz, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu olarak ne olmak istiyoruz: Okulumuzda Eğitim ve öğretim temel ihtiyaç olarak kabul edilmelidir Her bir velimiz, okulumuzda bütün öğrencilere ayırım yapmadan eğitim-öğretim için her türlü fırsatın verildiğini bilmelidir Bizlere inanmalı ve destek olmalıdır Okulumuz bireylerinden her biri karşılıklı dayanışma ve yardımlaşmanın önemine inanmalıdır Okulumuzun her bir bireyi her geçen gün daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çaba sarfetmelidir Okul ortamında ve hayatının her aşamasında her bireyimiz “Kendisine yapılmasını istemediği bir davranışı başkasına yapmama” ilkesine dikkatle uymalıdır Empati, karşılaşılan her olayda muhakkak yapılmalıdır Zira empati yapan kişinin hata işleme olasılığı zayıftır Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle başka yeni bilgiler üreten bireyler olmalıdırlar Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için vazgeçilmez ilke olmalıdır Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ermiş Soylu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: ERMİŞ SOYLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EBUBEKİR MAH HAMİT GÜVEN CADDESİ HAVRAN /BALIKESİR Telefon Numarası: 2664324009 Faks Numarası: 2664324009 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|