|
|
Konu Araçları |
akar, aydın, bilgileri, ilköğretim, kuşadası, metin, nermin, okulu |
Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Resimleri - Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Hakkında Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Tarihçe Okulumuzu İlçemizde yaşamını ve iş hayatını sürdüren Niğde ile Bor ilçesine kayıtlı Nermin Metin Akar Çiftinin girişimleri ile Devlet Vatandaş işbirliği Protokolüne göre 1999 yılında temeli atılmış olup, 2001-2002 yılında eğitim öğretime başlamıştır ResmiAçılışı 7 Kasım 2001 yılında günün Milli Eğitim BakanıSayın Metin BOSTANCIOĞLU tarafından yapılmıştırÇevre düzenlemesi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Koruma Derneği ile vatandaşların katılımları ile Yapılmıştır Eğitim kadrosu kurucu müdürü Ramazan GERİŞ, Müdür yardımcısı Ertuğrul TABAK ile birlikte10 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni ile eğitim Öğretime başlamıştır Yeni açılması dolayısıyla Kuşadası’nın her mahallesinden öğrenci alınarak 275 Öğrenci ile hizmete giren okulumuzda bugün itibari ile 720 öğrenci mevcuduna ulaşılmıştır Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: NERMİN METİN AKAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çevreyolu Üzeri Turgut Özal Bul Tütüncüler Sitesi Arkasi Kuşadasi Telefon Numarası: 2566182067 Faks Numarası: 2566182165 E-mail Adresi :nmetinakar@gmailcom Web Adresi: Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Kuşadası Aydın Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|