|
|
Konu Araçları |
adana, bölge, ilköğretim, karaisalı, nisan, okulu, yatılı |
1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Karaisalı Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Karaisalı Adana1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge OkuluResimleri - 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adana Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / KARAİSALI Adı: 1 NİSAN YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: YENİ MAH İLÇE STADYUMU KARŞISI Telefon Numarası: 3225513800 Faks Numarası: 32255138003 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|