|
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, çumra, ilköğretim, karkın, konya, okulu |
Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya ÇumraKarkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında -Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: 2005‐2006 yılında Eğitim‐Öğretime açılmıştırKarkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun iki binası bulunmaktadır Binaların arasındaki uzaklık takriben 1,5 km'dirBinalardan A Blokta Anasınıfı, 1/A sınıfı, 2/A sınıfı, 3/A sınıfı ve 4/A sınıfları okumaktadır B Blokta ise 5/A sınıfı, 6/A sınıfı, 7/A sınıfı ve 8/A sınıfı okumaktadır Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: KARKIN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARKIN BELDESİ ÇUMRA/KONYA Telefon Numarası: 3324525311 Faks Numarası: E-mail Adresi: 963659@mebk12tr Web Adresi Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|