Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cumhuriyet, çumra, ilköğretim, karkın, konya, okulu

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında -Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:

2005‐2006 yılında Eğitim‐Öğretime açılmıştırKarkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun iki binası
bulunmaktadır Binaların arasındaki uzaklık takriben 1,5 km'dirBinalardan A Blokta Anasınıfı,
1/A sınıfı, 2/A sınıfı, 3/A sınıfı ve 4/A sınıfları okumaktadır B Blokta ise 5/A sınıfı, 6/A sınıfı, 7/A
sınıfı ve 8/A sınıfı okumaktadır

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARKIN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KARKIN BELDESİ ÇUMRA/KONYA
Telefon Numarası: 3324525311
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 963659@mebk12tr
Web Adresi

Karkın Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com