|
|
Konu Araçları |
abdıluşagı, adana, alaybeyı, ilköğretim, imamoğlu, okulu |
Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu İmamoğlu Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu İmamoğlu AdanaAlaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu Hakkında - Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu Resimleri - Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu Adana İmamoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alaybeyı Abdıluşagı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / İMAMOĞLU Adı: ALAYBEYI ABDILUŞAGI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALEYBEYİ KÖYÜ İMAMOĞLU / ADANA Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|