Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mavi gözleri çakmak çakmaktı, sergisi

&Quot;Mavi Gözleri Çakmak Çakmaktı&Quot; Sergisi

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Mavi Gözleri Çakmak Çakmaktı&Quot; Sergisi

"Mavi Gözleri Çakmak Çakmaktı" sergisi

Fotoğraf sanatçısı Yusuf Uygan Atatürk konulu fotoğraf sergisi açtı

Saraçlar Caddesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide, Uygan'ın solarizasyon yöntemiyle siyah beyaz fotoğrafları stüdyo ortamında renklendiriliş 70 eseri yer alıyor
Uygan, açılışta yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili eserlerini Edirne'ye getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi
''Mavi Gözleri Çakmak Çakmaktı'' adlı sergiyi yedinci kez Edirne'de açtığını belirten Uygan, şöyle devam etti:
''Bu sergi Edirne'nin ardından Denizli'ye gidecek Artık eserler benim olmaktan çıktı Sanatseverlerin hizmetinde Ben, sadece davet edildiğim yere gitmek zorunda hissediyorum
Şu anda ülke bütünlüğünü bozmak için dışardan kaynaklanan bir oyun var Bu oyunu bozacak yine Türk halkıdır Ben her yurttaşımızın Mustafa Kemal olmasını istiyorum Yani Mustafa Kemalci değil, Atatürkçü değil, Atatürk ve Mustafa Kemal olması gerektiğini düşünüyorum''
Sergi, 3 Mayıs'a kadar gezilebilecek

AA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com