Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitabı - Gökçe Ateş Aytuğ |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitabı - Gökçe Ateş AytuğBugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitap Özet - Gökçe Ateş Aytuğ Kitapları - Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitap Tanıtım - Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitap Fiyatı - Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Ön Okuma Kitap Özet Günlerden Cumartesi Sabahın erken saatleri Aret günün nasol geçeceğini tahmin edebiliyor: Önce bakkala gidecek, dönünce annesi ve kardeşi Arlin'le kahvaltı edecek, sonra Arlin ile oynamaktan kurtulmak için birkaç taktik deneyecek Sonra yine bakkala, yine eve, yine bakkala “Keşke her gün okul olsa sınıfa girsem, tam o anda tenefüs zili çalsa” diyor aret ama ilk bakkal seferinde ardından öyle umulmadık sürprizlerle karşılaşıyor ki, gün hiçte tahmin ettiği gibi geçmiyor Gökçe Ateş Aytuğ, ilk kitabı Bugün hayal Kuracaktım'da Aslının bir Cumartesi günü yaşadığı heyecanı komik eğlenceli macerayı anlatmıştı Şimdi aynı günü Aret'in gözünden dinleyelim Bakalım o Cumartesi Aret neler yapıyormuş, başına neler gelmiş, neler hissetmiş, neden Bugün Aşktan Çok Sıkıldım demiş Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Gökçe Ateş Aytuğ · Hayy Kitap · Basım Tarihi : 12 - 2010 · ISBN : 9786054325368 · Sayfa Sayısı : 104 · Etiket Fiyatı : 700 TL |
|