Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adalet, ağaoğlu, anların, kollektif, soluklu, uzun, yazarı

Adalet Ağaoğlu An'ların Uzun Soluklu Yazarı - Kollektif

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adalet Ağaoğlu An'ların Uzun Soluklu Yazarı kitao özeti - Adalet Ağaoğlu An'ların Uzun Soluklu Yazarı kitap tanıtımı

Özeti

Yapmak istediğim hep budur : Ya içinde bulunduğumuz noktadan kuşkuya düşürmek ya da “mış” gibi yaptığımız hayatı aslına çevirmeye çalışmak Sanatın başka ne amacı olabilir?

Hızla değişen hayatın yankısı da, kurgusu da, ruhu da romanımızda pek görülmüyordu Bir zamanlar genelde "halkın varlığından" yoksun bir romanın yerini bu sefer de kentin, şehrin çok uğultulu sesinden, çok katmanlı hayatından yoksun bir roman kapmıştı Okur olarak bile üstümde hemen hep aynı kalıplarla yazılan bir romanın ağırlığını duyuyordum Yatay bir akışla bir konunun peşi sıra, sayfalarda olup bitenlerin zorunlu alıcısı durumuna düşmek iyi bir duygu değil "Roman burada bitti", "Son" diyen romanların, bitmeyen hayatı anlamlandırabileceğinden kuşku duyuyordum

Künyesi

Kolektif

· Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi
· Basım Tarihi : 01 - 2010
· ISBN : 9786054238057
· Sayfa Sayısı : 155

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com