Ah Bir Büyüse Kitabı - Yasemen İşık Taner |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Bir Büyüse Kitabı - Yasemen İşık TanerAh Bir Büyüse Kitap Özet - Yasemen Işık Taner Kitapları - Ah Bir Büyüse Kitap Tanıtım - Ah Bir Büyüse Kitap Fiyatı - Ah Bir Büyüse Ön Okuma Kitap Özet Çocuk ve ergen psikolojisi ile ilgili en sık sorulan sorular ve yanıtları… Çocuklarımız, yaşamımızın en anlamlı parçalarıdır Onları doğru bir biçimde yetiştirmek ise anne-babalar ve eğitimciler olarak en büyük hedefimizdir Ah Bir Büyüse'nin çıkış noktası da bu hedefte yardım edebilmektir Hep birlikte, bebeklikten ergenliğe ve hatta yetişkinliğin ilk yıllarına kadar bizi bekleyen zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir serüvene başlıyoruz Beraberce, çocukların bedensel, psikolojik ve cinsel gelişimlerini, sınır koyma ve disiplin tekniklerini, çocukların yaşayabileceği sıkıntıları ve çözümlerini gözden geçireceğiz Anne-babalar, eğitimciler ve doktorlar için bir başucu kitabı niteliğinde olan Ah Bir Büyüse ile çocuk yetiştirmenin çok daha kolay ve keyifli olacağını umuyorum En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın, yetiştirilmesi sırasında her zaman yanınızda olabilmek dileğiyle Ah Bir Büyüse Yasemen Işık Taner · Doğan Kitap · Basım Tarihi : 03 - 2011 · ISBN : 9786050900156 · Sayfa Sayısı : 234 · Etiket Fiyatı : 1800 TL |
|