Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüse, işık, kitabı, taner, yasemen

Ah Bir Büyüse Kitabı - Yasemen İşık Taner

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ah Bir Büyüse Kitabı - Yasemen İşık Taner

Ah Bir Büyüse Kitap Özet - Yasemen Işık Taner Kitapları - Ah Bir Büyüse Kitap Tanıtım - Ah Bir Büyüse Kitap Fiyatı - Ah Bir Büyüse Ön Okuma

Kitap Özet

Çocuk ve ergen psikolojisi ile ilgili en sık sorulan sorular ve yanıtları…

Çocuklarımız, yaşamımızın en anlamlı parçalarıdır Onları doğru bir biçimde yetiştirmek ise anne-babalar ve eğitimciler olarak en büyük hedefimizdir
Ah Bir Büyüse'nin çıkış noktası da bu hedefte yardım edebilmektir

Hep birlikte, bebeklikten ergenliğe ve hatta yetişkinliğin ilk yıllarına kadar bizi bekleyen zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir serüvene başlıyoruz Beraberce, çocukların bedensel, psikolojik ve cinsel gelişimlerini, sınır koyma ve disiplin tekniklerini, çocukların yaşayabileceği sıkıntıları ve çözümlerini gözden geçireceğiz

Anne-babalar, eğitimciler ve doktorlar için bir başucu kitabı niteliğinde olan
Ah Bir Büyüse ile çocuk yetiştirmenin çok daha kolay ve keyifli olacağını umuyorum En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın, yetiştirilmesi sırasında her zaman yanınızda olabilmek dileğiyle

Ah Bir Büyüse

Yasemen Işık Taner
· Doğan Kitap
· Basım Tarihi : 03 - 2011
· ISBN : 9786050900156
· Sayfa Sayısı : 234
· Etiket Fiyatı : 1800 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com