Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, barbara, cartland, daima, kazanır

Aşk Daima Kazanır - Barbara Cartland

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Daima Kazanır - Barbara Cartland - Kitap Özet

Kitap Özet

Adam içindeki şiddetli arzuya karşı koyamayarak kıızn ellerini yakalamış, sımsıkı tutyordu Ona bakarken gözlerinde yanan bir ışık vardı ve kzı, yüzüne vuran ılık nefesini hissedebiliyordu

Rosina irkilerek adama bakınca gözleri buluştu, doğrudan doğruya ruhuna bakıyor gibiydi Aynı esnada içinde, sanki adam da onun bakıyormuş gibi huzursuz edici bir his vardı

Birden korkuya kapıldı Sanki ona bütün fikirlerini ve duygularını açmış gibiydi Böyle bir şeye nasıl cesaret ederdi? İç dünyasını anlamaya nasıl kalkıştırdı!

Rosina gözlerini kaçırarak ellerini geri çekmeye çalıştı

“Beni affedin”, dedi adam “Bunu yapmak istememiştim… Yaptıklarınız beni hiç ilgilendirmez” “Kesimlikle ilgilendirmez,” dedi Rosina, titrek sesle

“Size yaşamınızın her anında başarılar dilerim, Bayan Clarendon Siz, hayatın sunduğu bütün güzelliklere layıksınız” Rosina farkında olmadan bir anda kendini ağlamanın eşiğinde buluverdi Kendini toparlamak işçin biraz zaman kazandı, sonra onunla yeniden arkadaş olamayı dileyerek adama gülümsemek için döndü Fakat o gitmişti

Kitap Kapak

Yazar: Barbara Cartland

Yayınevi: Artemis Yayınları

ISBN: 9944-485-28-9

Basım tarihi: Nisan 2007

Kategori: Aşk / Cinsellik

Piyasa fiyatı: 800 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com