Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beykent, yerleşkeler, üniversitesi

Beykent Üniversitesi Yerleşkeler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beykent Üniversitesi Yerleşkeler

Yerleşkeler
http://wwwbeykentedutr/
Büyükçekmece Beylikdüzü Yerleşkesi
İstanbul'un yeni uydu kentleri arasında yer alan Beylikdüzü, Beykent yerleşim bölgesini kapsamakta, yeni İstanbul kent yaşamının barınma, alışveriş merkezleri, hastane, fuar ve oyun alanlarını içermektedir
16000 m2 kapalı alan bulunan eğitim kompleksinde; laboratuarlar, atölyeler, stüdyolar, cep sineması, konferans salonu, sanat merkezi, açık ve kapalı spor alanları, alışveriş merkezi ve 250 öğrenci kapasiteli konukevi yer almaktadır
Yerleşkede, Meslek Yüksekokulu; Bilgisayar Programcılığı, Basım ve Yayın Teknolojileri, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo ve TV Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Grafik Tasarım, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Tekstil Teknolojisi , Lojistik, Dış Ticaret, Turist Rehberliği, Çocuk Gelişimi, Gümrük İşletme, Aşçılık, Restorasyon, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, Takı ve El Sanatları, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Emlak ve Emlak Yönetim; Iöğretim ve IIöğretim yer almaktadır
Uzaktan Eğitim Merkezi ; Önlisans Programları Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, İşletme
e-MBA Programları İşletme

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com