Beykent Üniversitesi Yerleşkeler |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beykent Üniversitesi YerleşkelerYerleşkeler http://wwwbeykentedutr/ Büyükçekmece Beylikdüzü Yerleşkesi İstanbul'un yeni uydu kentleri arasında yer alan Beylikdüzü, Beykent yerleşim bölgesini kapsamakta, yeni İstanbul kent yaşamının barınma, alışveriş merkezleri, hastane, fuar ve oyun alanlarını içermektedir 16000 m2 kapalı alan bulunan eğitim kompleksinde; laboratuarlar, atölyeler, stüdyolar, cep sineması, konferans salonu, sanat merkezi, açık ve kapalı spor alanları, alışveriş merkezi ve 250 öğrenci kapasiteli konukevi yer almaktadır Yerleşkede, Meslek Yüksekokulu; Bilgisayar Programcılığı, Basım ve Yayın Teknolojileri, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo ve TV Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Grafik Tasarım, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Tekstil Teknolojisi , Lojistik, Dış Ticaret, Turist Rehberliği, Çocuk Gelişimi, Gümrük İşletme, Aşçılık, Restorasyon, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, Takı ve El Sanatları, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Emlak ve Emlak Yönetim; Iöğretim ve IIöğretim yer almaktadır Uzaktan Eğitim Merkezi ; Önlisans Programları Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, İşletme e-MBA Programları İşletme Kaynak : Wikipedia |
|