|
|
Konu Araçları |
bölümler, doğu, fakülteler, okullar, yakın, üniversitesi |
Yakın Doğu Üniversitesi Okullar, Fakülteler Ve Bölümler |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yakın Doğu Üniversitesi Okullar, Fakülteler Ve BölümlerOkullar, Fakülteler ve Bölümler İngilizce Hazırlık Okulu Hemen Hemen Her Bölüm İngilizce Eğitim verdiği için hazırlık mecburidir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgisayar-Enformatik Bölümü İşletme bölümü Ekonomi Bölümü Uluslararası İlişkiler Bölümü Bankacılık ve Finans Bölümü Avrupa Birliği İlişkileri İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Pazarlama Bölümü Uluslararası İşletme Bölümü Siyaset Bilimi Bölümü Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Biyomedikal Mühendisliği Elektrik - Elektronik Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Makine Mühendisliği Gıda Mühendisliği Mimarlık Fakültesi Mimarlık İç Mimarlık Peyzaj Mimarlığı Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Psikoloji Bölümü Matematik Bölümü Denizcilik Fakültesi Güverte Bölümü Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü Gemi Makineleri İşletme Bölümü Hukuk Fakültesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Gazetecilik Bölümü Görsel İletişim Tasarımı Sahne Sanatları Fakültesi Dramatik Yazarlık Oyunculuk Atatürk Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Sınıf ögretmenliği bölümü Türkçe Öğretmenliği Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmalık Bölümü Tarih Öğretmenliği Bölümü Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Plastik Sanatlar Bölümü Heykel Traş Bölümü Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm ve Otel İşlemeciliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Spor Yöneticiliği Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tıp Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi Eczacılık Fakültesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Hemşirelik Bölümü Kaynak : Wikipedia |
|