Yazılı Cevapları |
03-20-2007 | #1 |
ERen
|
Yazılı Cevaplarıcilgin felsefe hocasi 100 puanlik tek soruyu yanindaki sandalyeyi gostererek sorar: - bana bu sandalyenin var olmadigini kanitlayin!" 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece sudur: - Hangi sandalye ****************** ilkokul 3 sinif Soru: Ormanlarin faydalarini sayiniz Cevap: Ormanlarin faydalari saymakla bitmez Sonuc: Tam not ****************** Din hocasi hz muhammed ile hz ali arasindaki bir diyalogu yazin demis Hani kitapta gecen ozlu sozler tarzinda, yanitlardan biri soyleymis hzmuhammed: "gunaydin ali" hzali: "sana da gunaydin muhammed nasilsin" ******************* seviye: universite ders: egitim felsefesi sinav: butunleme sinav su sorudan ibarettir: - bildiginiz iki soruyu yazip cevaplayiniz yanliz bir sorun vardir derse hic devam etmemis ogrenci dersin icerigini hic bilmemektedir dolayisiyla kendine sorabilecegi iki adet soru da bulamamaktadir beyninin derinliklerinden,donemin ilk dersine girdigini hatirlar bu derste duydugu cumleden de yeterli doneyi almis soru 1: ilk milli egitim bakanimiz kimdir? cevap: hasan ali yucel soru 2: hasan ali yucel kimdir cevap:ilk milli egitim bakanimizdir islem tamamlanmistir sinav sonucu:100 (yasanmistir) ********************* soru; Ahmet Hasim'in en unlu eserlerinin toplandigi eserin adi nedir cevap; best of ahmet hasim ************ deprem sirasinda ortaya cikan enerjiye ______ ______ denir" dogru cevap depremin magnitudu'dur, fakat zeki bir arkadasimiz: "helal olsun" yanitiyla okulda efsane olmayi basarmistir ****************** asagidaki konulara kisa ve etkili bir de deginen bir yazi yazin 1 din 2 cinsellik 3 gizem cevap: Allahim! hamileyim acaba kimden " |
|