![]() |
Face On Body Kullanımı (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Face On Body Kullanımı (Resimli Anlatım)Mükemmel ve bir o kadarda eğlenceli ''Foto Montaj'' programı olan ''Face On Body'' ile hem tanışacaksınız,hemde nasıl kullanacağınıza dair resimli anlatım bulacaksınız ![]() Programımızın boyutu sadece 1 ![]() Bu eğlenceli program ile uğraşıp sevdiklerinize veya gıcık olduklarınıza ''Foto Montaj'' yaptıktan sonra sizde inanamıyacaksınız bu işi nasıl başarabildiğine ![]() Yaptığınız foto montajlara kendiniz bile güleceksiniz ![]() Neyse sözü fazla uzatmadan programı nasıl kullanacağınıza geçelim ![]() program yükle ![]() ![]() Şimdide program ile nasıl foto montaj yapacağız görelim ![]() Program işini 6 aşamada yapıyor,bu aşamaları tek,tek görelim ![]() Programın açılış ana sayfası ''START'' butonu ile devam edin ![]() 1 ![]() ![]() Bu resim isterseniz programın içindeki sol taraftaki hazır çeşitli kategorilere ayrılmış resimlerden olabilir ![]() (NOT : Hazır resimleri kullanabilmek için bir defalığa mahsus,programın resimleri netten indirmesi lazım 2-3 saniyede iniyor ![]() İstersenizde bilgisayarınızdaki herhangi bir resimde olabilir ![]() ''Continue'' butonu ile devam ediyoruz ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Buda bir önceki bölüm gibi isterseniz bilgisayarınızdaki bir resim olabilir Veya ''From The Web'' butonundan netten resim arayabilirsiniz ![]() ''Continue'' butonu ile devam ![]() ![]() 3 ![]() ''Continue'' butonu ile devam ediyoruz ![]() ![]() 4 ![]() vasıtasıyla kenarlarını temizleyip,kulanılır hale getiriyoruz ![]() ![]() Montajda kullanacağınız ana resimdeki pozisyondur ![]() yeterli olurken,bazende tüm baş resmi daha iyi sonuç veriyor ![]() yanılma yöntemi ile kendiniz vermelisiniz ![]() ''Continue'' ile devam ![]() 5 ![]() ![]() Şimdi bu yüz resmini en üstteki yardımcı butonlar sayesinde <Resimin bakış açısını değiştirerek < Sağa veya sola eğerek <Tam uyum için renk tonları ile oynayarak <Beğenmediğiniz bir durumda Geri butonunu kullanarak <Büyültüp,küçülterek Ana resime en uyumlu şekile getirmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() yaptığınız çalışmayı kaydetmek ![]() ![]() İşte bu kadar arkadaşlar ![]() ![]() alıntıdır bilginize ![]() |
![]() |
![]() |
|