|
|
Konu Araçları |
anlatım, cdi, herangi, ile, kopyalamak, nero, resimli |
Nero İle Xp Cd'si Veya Herangi Bir Cd Kopyalamak Resimli Anlatım... |
08-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nero İle Xp Cd'si Veya Herangi Bir Cd Kopyalamak Resimli Anlatım...Başlıyoruz İlk önce Nero Express programın açıyoruz Tüm Diski Kopyala Tuşuna Basıyoruz Kaynak Sürücü kısmına kopyalamak istediğimiz CD yi hangi sürücüye koyduysak onu seçiyoruz Hedef Sürücü kısmına ise boş cd yi koydumuz sürücüyü seçiyoruz Eğer boş cd yi koyacak bir sürücümüz yok ise yani tek bir cd/dvd sürücümüz var ise Image Recorderi seçiyoruz Sonra Yazdır tuşuna basıyoruz Nero diskimizi şimdi gözden geçiriyor Şimdi Image Recorderi seçtiğimiz için CDmizin kalıp dosyasını nereye kaydedeceğimizi soruyor İstediğimiz bir yeri seçip Kaydet tuşuna basıp devam ediyoruz Şimdi cd kalıbımız seçtiğimiz yere kayıt ediliyor Bu biraz uzun sürebilir Kayıt etme işlemi bitti Sıra bu kayıt ettiğimiz kalıp dosyasını boş bir CD ye çekmeye geldi Nero Expressin ana ekranındaki Disk Kalıbı Veya Kayıtlı Tasarı tuşuna basıyoruz Biraz önce kayıt ettiğimiz cd kalıbımızı seçiyoruz Burdaki ekrandanda boş CD yi koyduğumuz sürücümüzü seçerek İleri tuşuna basarak CD mizi yazma işlemine başlıyoruz Yazdıracağımız datanın boyuna bağlı olarak bu işlem 3-5 dk felan sürecektir Yazma işlemi bittikten sonra programı kapatabilir ve CD nizi test edebilirsiniz İşinize yarayacaktır |
|