|
|
Konu Araçları |
arkadaşlarınız, facebook, ile, konuşun, masaüstünden, pidgin |
Pidgin (Masaüstünden Facebook Arkadaşlarınız İle Konuşun) |
08-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pidgin (Masaüstünden Facebook Arkadaşlarınız İle Konuşun)Evet arkadaşlar, Facebook yeniliklere devam etmekte olduğu gibi konu başlığında yazdığından size Pidgin'i anlatıcam Öncelikle Pidgin indirin: Tıkladığınız gibi inecek Pidgin'i neden tavsiye ediyorum, çünkü aramızda W(Windows) kullananlar var Önemli Not!: Kullanıcı adınız olması gerekir Video olarak bir anlatım var önce onu size sunayım Windows olduğu için koydum Video alıntı ama şimdi size vereceğim resimleri uygun bir şekilde yaparsanız Chat'e başlayabilirsiniz Ayarlar: 1"Accounts"a (Hesaplar) git ve "Manage Accounts"u (Hesapları Yönet) seç Basic (Temel) sekmesinde, aşağıdaki bilgileri gir: Protocol (Protokol): XMPP Username (Kullanıcı adı): blacksatanz Domain (Etki alanı): chatfacebookcom Resource (Kaynak): Pidgin Password (Şifre): <Facebook şifren> Local alias (Yerel takma ad): M Ali Hatipoğlu 2Yukarıdaki Advanced (Gelişmiş) sekmesine tıkla, sonra da aşağıdaki bilgileri gir: Connect port (Bağlantı portu): 5222 Connect server (Bağlantı sunucusu): chatfacebookcom Ve resimlerle gösterim: 1 İsim Bölgeleri 2 Sunucu Ayarları Sonuncu yere karışmayın, Save'ye tıklayın ve ardından Close'a tıklayın Ve hazır Hadi iyi sohbetler |
|