|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çatalca, ilköğretim, istanbul, okulu, yassıoren |
Yassıoren İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Çatalca |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yassıoren İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul ÇatalcaYassıoren İlköğretim Okulu Hakkında - Yassıoren İlköğretim Okulu Tanıtım - Yassıoren İlköğretim Okulu Resimleri -Yassıoren İlköğretim Okulu İletişim Yassıoren İlköğretim Okulu İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yassıoren İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yassıoren İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yassıoren İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yassıoren İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇATALCA Adı: YASSIOREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YASSIÖREN KÖYÜ Telefon Numarası: 2127730183 Faks Numarası: 2127730183 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|