|
|
Konu Araçları |
75yıl, bilgileri, çatalca, cumhuriyet, ilköğretim, istanbul, okulu |
75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Çatalca İstanbul |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Çatalca İstanbul75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında -75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım -75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇATALCA Adı: 75YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaleiçi Mh Fetih Cd8SokNo:1 Çatalca Telefon Numarası: 2127896522 Faks Numarası: 2127896523 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|