|
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, genel, ilköğretim, kocaeli, meclisi, okulu |
İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeliİl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Hakkında - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Tanıtım - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Resimleri - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu İletişim İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1991 yılında Ziya Gökalp İlköğretim Okulu adı altında Eğitim Öğretim faaliyetine başlamıştır 2002 yılında halen kullanmakta olduğumuz binamız yapılarak İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu adını alarak burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir Okulumuz bünyesinde 23 derslik, 44 şube, 1 Müdür Odası, 3 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Arşiv, 1 Spor Salonu, 1 İş Atölyesi, 1Laboratuar, 1 BT Sınıfı, 1 Kütüphane, 1 Öğretmen odası , 2 Anasınıfı ve Tuvaletler mevcuttur İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: İL GENEL MECLİSİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEYLİK BAĞI MAH YAŞAR DOĞU CAD NO: 75 GEBZE KOCAELİ Telefon Numarası: 2627444606 Faks Numarası: 2627444606 E-mail Adresi: Web Adresi: - İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|