Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çanakkale, ilköğretim, kayalı, merkez, okulu, özlem

Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale

Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Hakkında - Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Resimleri

Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özlem Kayalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özlem Kayalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özlem Kayalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Özlem Kayalı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÖZLEM KAYALI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Esenler Mahallesi Tevfik Fikret Sokak Çanakkale
Telefon Numarası: 2862137693
Faks Numarası: 2862129417

Tarihçe:

2001 - 2002 Öğretim yılında öğrenci kaydı alan okulumuz, kendi binası tamamlanmadığı için Ömer Mart İlköğretim Okulu bünyesinde eğitim öğretime başlamıştır Milli Eğitim Bakanlığınca kesin teslimi yapılmadığı halde bir başka okulun içerisinde bulunmanın getirdiği sıkıntılar nedeni ile geçici kabulle 2002 – 2003 Eğitim Öğretim yılının II yarısında kendi binasında eğitim öğretime devam etmiştir

Çanakkale Esenler mahallesinde bulunan okulumuz adını; görevli olarak gittiği Yalova’da, 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminde yaşamını yitiren Özlem Kayalı’dan alır

Vizyonumuz

Okuyan,
Araştıran,
Akla ve bilime inanan,
Üreten ve üretmekten zevk alan,
Önce kendine,
Sonra tüm insanlığa saygı duyan,
Çevresine karşı duyarlı,
Paylaşmayı bilen,
Türkiye Cumhuriyeti’ne,
Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı,
Her biri
Mustafa Kemal olmayı hedefleyen,
Öğrenciler yetiştiren
Bir okul olmaktır

Misyonumuz

Biz,
Özlem Kayalı İlköğretim Okulu çalışanları,
Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız
Bütün çalışmalarımız onlar içindir
Biz birbirimize ve kendimize güvenir,
Ortak çalışmaktan zevk alırız
Yeniliğe ve değişime inanır,
Rakip olarak kendimizi görürüz
Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz
Biliyoruz ki ;
İyi yetiştirilmiş her öğrenci,
Geleceğimizin garantisidir
Bu sebeple;
Öğrencilerimize inanır, güvenir
Ve gücümüzü,
Sevgiden alırız

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com