Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, bilgileri, bursa, gemlik, ilköğretim, kütahya, okulu

Ali Kütahya İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Kütahya İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa

Ali Kütahya İlköğretim Okulu Gemlik Bursa Hakkında - Ali Kütahya İlköğretim Okulu Gemlik Bursa Tanıtımı - Ali Kütahya İlköğretim Okulu Gemlik Bursa İletişim Bilgileri

AKÜTAHYA İLKÖĞRETİM OKULU okulu BURSA ilinin GEMLİK ilçesine bağlı bir okulumuzdur Okulun web sitesinden ve yukarıda bulunan iletişim bilgilerinden okula ulaşabilirsiniz AKÜTAHYA İLKÖĞRETİM OKULU okulu öğrenci sayısı, personel bilgileri, telefon faks adres ve web sitesi bilgileri, personel sayısı gibi bilgilere ulaşabilirsiniz AKÜTAHYA İLKÖĞRETİM OKULU okuluna ait etkinlik duyuru ve detaylı bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz
AKÜTAHYA İLKÖĞRETİM OKULU
BURSA / GEMLİK

Okul Telefonu : 2245381071
Okul Faks Numarası : 2245381625
Okul Adresi : Güzel Yalı Mh Köy Yolu Üzeri Küçük kumla Gemlik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com