|
|
Konu Araçları |
başhüyük, bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, sarayönü |
Başhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayönü Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayönü KonyaBaşhüyük İlköğretim Okulu Hakkında - Başhüyük İlköğretim Okulu Tanıtım - Başhüyük İlköğretim Okulu Resimleri - Başhüyük İlköğretim Okulu İletişim Başhüyük İlköğretim Okulu Konya Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başhüyük İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başhüyük İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başhüyük İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başhüyük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Başhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SARAYÖNÜ Adı: BAŞHÜYÜK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAŞHUYUK KASABASI SARAYÖNÜ/KONYA Telefon Numarası: 3326266172 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Başhüyük İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü |
|