|
|
Konu Araçları |
adnan, bilgileri, hadiye, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, sürmegöz |
Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Selçuklu |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Bilgileri Konya SelçukluAdnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Hakkında - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Tanıtım - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu İletişim Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Tarihçesi: Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu 2004 yılında eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında Konyalı hayırsever işadamı Adnan SÜRMEGÖZ tarafından yaptırılmış, 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN tarafından eğitime açılmıştır Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 01072004 tarih ve 28100 sayılı komisyon kararı ile eğitim ve öğretime başlayan Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu; 2004-2005 Öğretim Yılında 955 öğrenci, 2005-2006 Öğretim Yılında 1405 öğrenci, 2006-2007 Öğretim Yılında ise1593 öğrenci sayısına ulaşmıştır Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu 5 idareci, 60 öğretmen, 1 memur, 1 hizmetli ile öğrenci ve velilerine hizmet etmektedir Fiziksel Özellikleri: Okulumuz 3496 m 2 arsa üzerine 1356 m 2 alan üzerine inşa edilmiş olup, bodrum katı, Zemin kat, 1kat ve 2 kat olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır Bodrum katı; Çok amaçlı salon, öğrenci soyunma odaları, 2 Fen Bilgisi Laboratuarı, tasarım atölyesi, resim atölyesi ve kantinden oluşmaktadır Zemin Katı; Müdür odası, 1 Müdür Başyardımcısı odası, 1 Müdür yardımcısı odası, Memur odası, Hizmetli odası, 11 derslik, 3 Anasınıfı ve öğrenci lavabolarından oluşmaktadır 1Katı; Müdür yardımcısı odası, Öğretmenler odası, Rehberlik Odası, Okul Aile Birliği Başkanı odası, 10 derslikten ve bay bayan öğretmen lavabolarından ve öğrenci lavabolarından oluşmaktadır 2Katı; 1 Müdür Yardımcısı odası, 1 Bilgisayar laboratuarı, Kütüphane, 16 derslik ve öğrenci lavabolarından oluşmaktadır Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: ADNAN HADİYE SÜRMEGÖZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FERİT PAŞA MAH KERKÜK CADDESİ KIBRIS SOKAK NO:1 42060 Telefon Numarası: 3322354273 Faks Numarası: 3322353956 E-mail Adresi: Web Adresi: - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|