|
|
Konu Araçları |
bilgileri, dumlupınar, hashas, ilköğretim, konya, mhahmet, okulu, selçuklu |
Dumlupınar Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dumlupınar Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaDumlupınar MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Hakkında - Dumlupınar MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Tanıtım - Dumlupınar MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri - Dumlupınar MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu İletişim Dumlupınar Mhahmet Hashas İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dumlupınar Mhahmet Hashas İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dumlupınar Mhahmet Hashas İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dumlupınar Mhahmet Hashas İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dumlupınar Mhahmet Hashas İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Dumlupınar MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: DUMLUPINAR MHAHMET HASHAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SAKARYA MH ÇİÇEKKÖY SK SELÇUKLU/KONYA Telefon Numarası: 3322487425 Faks Numarası: 3222494804 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|