|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, kavaklıdere, okulu |
Kavaklıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kavaklıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kavaklıdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kavaklıdere İlköğretim Okulu Resimleri - Kavaklıdere İlköğretim Okulu Hakkında Kavaklıdere İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kavaklıdere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kavaklıdere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kavaklıdere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kavaklıdere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: KAVAKLIDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Büklüm Sok No:101 Küçükesat Telefon Numarası: 3124261084 Faks Numarası: 3124261013 E-mail Adresi: kavaklidere@kavakliderek12tr Web Adresi: Kavaklıdere İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|