|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, eti, evren, holding, ilköğretim, okulu |
Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Evren Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Evren AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Evren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eti Holding İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eti Holding İlköğretim Okulu Resimleri - Eti Holding İlköğretim Okulu Hakkında VİZYON Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile ilköğretimde lider ve örnek okullar arasında olmak MİSYON Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek İLKELERİMİZ Milli Eğitim Temel Kanunu'nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde ilköğretim düzeyinde kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknoloji ile donanmış, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel niteliklerine ve ATATÜRK İlkeleri'ne bağlı, çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlar Eti Holding İlköğretim Okulu Ankara Evren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eti Holding İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eti Holding İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / EVREN Adı: ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeni MahKooperatif Sok06770 Evren Ankara Telefon Numarası: 3128935003 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Eti Holding İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|