Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altındağ, ankara, bilgileri, çelebi, evliya, ilköğretim, okulu

Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Resimleri - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz adını 1611-1682 yılları arasında yaşamış olan ünlü gezgin Evliya Çelebi'den almıştır 1968-1969 eğitim-öğretim yılında 3 yıllık resmi ortaokul olarak açılan okulumuz daha sonra bünyesinde Evliya Çelebi Akşam Ortaokulu ile eğitim-öğretim hizmetinde bulunmuştur

Akşam bölümü 1982 yılında kapatılmıştır Evliya Çelebi İlköğretim Okulu 1992-1993 eğitim-öğretim yılında MLO (Müfredat Laboratuar Okulu) kapsamına alınmıştır

Okulumuzun adı 1993-1994 eğitim-öğretim yılında Evliya Çelebi İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiş ve aynı yıl ilköğretim 1 sınıfına öğrenci alınmıştır MLO kapsamına alınmasıyla birlikte, okulumuzda olumlu değişiklikler olmuş, eğitim ve öğretimin kalitesi artmıştır

13 derslik ve 26 şubesi vardır Bilgisayar Laboratuarı, Fen Bilgisi Laboratuarı, Teknoloji Tasarım Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Odası, , Kütüphane, Öğretmen Çalışma Odası ve Çok Amaçlı Salon bulunmaktadır

Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: EVLİYA ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Akçay Sk No:4 Iskitler

Telefon Numarası: 3123414953

Faks Numarası: 3123843561

E-mail Adresi Bilgi Yok

Web Adresi Evliya Çelebi İlköğretim Okulu:

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com