Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinayet, çok, planlı, yapılır

Çok Planlı Cinayet Nasıl Yapılır..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

aileme zarar veren birini öldürürdüm bunu nasıl yapardım çook planlı bir şekilde öncelikle akrep burcu olduğumu belirteyim İntikam soğuık yenen bir yemektir onun için şahısla olay hemen sıcakken bir sürtüşmeye yada çatışmaya girmem beklerim ha bu 1 ay mı olur 2 ay mı olur bilemem ama beklerim baya bi insanların unutması lazım olayı o lavuğunda unutması lazım tabiki Neyse diyelimki aradan 3 ay geçti gayet güzel bir zaman tüm olaylar unutulmuş olmalı ama benden zerre kadar şüphelenmemeliler ama bundan emin olmak lazım onun için öldüreceğim şahısa ufak bir zarar vermek lazım mesela arabası varsa kundaklamak gibi bakalım benden şüpheleneceklermi? evet arabayı kundakladım ama kimse ilgilenmedi çünkü ben o olay olduğunda evde hasta yatıyodum numara tabi hasta yatmak olayı tüm aileyi mahalleyi kaldırıyorum ayağa hastayım diye yataktan kalkacak halim yok o şekil yani yataktan kalkamam adamın arabasını nasıl kundaklayayım heheheheh Neyse herşey istediğim gibi gidiyo biraz iyiştim buda numara tabi ve aileme tatile çıkmam gerektiğini söylüyorum komşuların hepsini dolaşıyorum bir istekleri varmı diye çünküü izmirden antalyanın sıcak sahillerine gideceğimi dinleneceğimi söylüorum genellikle dedikodu yapacak insanları dolaşmaya özen gösteriyorum çünkü olay olduğunda onlar benim tatilde olduğumu bilecekler evet otobüs biletimi otel rezervasyonumu yaptırıyorum yolculuk vakti gelince gayet normal bir şekilde otobuse binerek gidiyorum antalyay geliyorum tabi sonrada aşka bir otobusle aynı gün dönüyorum yine izmire ve gecenin o ürkütücü karanlığından yararlanarak makdul olacak arkadaşımızın evine giriyorum bakıyorum mışıl mışıl uyuyor bir anda 3 ay öncenin tüm kini tüm intikam ateşi vucudumu sarıyo yanımda getirdiğim ekmek bıçağını çıkartıyorum ve karaciğerine zevkle saplıorum çığlık atamıyo tabiki ve zevkini çıkarta çıkarta bıçak darbelerini sallıyorum parmak izi bırakmamak için eldivenlerim var tabiki aynen çıkıyorum evden sessizce ve gecenin karanlığına karışıyorum ve ilk vasıtayla antalyaya dönüp tatilime başlıyorum dönünce tatilden haberi duyuyorum ve üzülüyorum hesapta çok üzgünüm çok dağ gibi adamdı ansıl oldu memleketin hali çok kötü oldu nolcak bizim bu halimiz kim koruyacak bizi diye yakınıyorum nerde bu devlet falan diyorum kimse ihitmal vermiyo tabi benim katil olduğuma hahahahahaha

nasıl ama

(alıntıdır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

aaa alıntıymıs bn sen yazdın sanmıstım ama yinede saol !

bu arada ben cok planlı cinayeti sole yaparım:
once adamı bi şekil bayıltırım sonra baglarım bi yere ya tornavidayla kafasına bowling topu misali delikler acarım yada belimden emaneti cıkarırım kafatassını delip beynini alırım baktım kafası kalın olmuyo
elanktirikli testereyle kafatsını karpuz misali yararım
baktım beyin işi olmuyo kazıga felan oturtturum heralde

tabi bunlar işin espiri kimse o durumda kalmasın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ayberkfinger tarafından gönderildi

aaa alıntıymıs bn sen yazdın sanmıstım ama yinede saol !

bu arada ben cok planlı cinayeti sole yaparım:
once adamı bi şekil bayıltırım sonra baglarım bi yere emaneti cıkarırım kafatassını delip beynini alırım baktım kafası kalın olmuyo
elanktirikli testereyle kafatsını karpuz misali yararım
baktım beyin işi olmuyo kazıga felan oturtturum heralde

abooooooo sen benden beter çıktın ayberk korkuttun beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com