Aşk Testi * |
10-01-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
Aşk Testi *1Onunla ilk tanıştığınız anı ve yeri hatırlıyor musunuz? Hayır Evet 2size ilk" seni seviyorum" dediği anı hatırlıyor musunuz? Hayır Evet 3Onun elini ilk defa tuttuğunuz anı hatırlıyor musunuz? Hayır Evet Elini şimdiye dek tutmadım 4Ona aldığınız ilk hediyeyi hatırlıyor musunuz? Hayır Evet Ona henüz bir hediye almadım 5En çok sevdiği şarkıyı biliyor musunuz? Hayır Evet 6Size sürprizler yapar mı? yapmaz evet,yapar haddinden fazla yapar 7Cüzdanınızda onun bir resmini devamlı tutar mısınız? Hayır Evet 8ona sadece 'seni seviyorum' deyip telefonu kapattığınız oldu mu? Hayır Evet 9Onu karşı cinsten biriyle beraber gördüğünüzde kıskanır mısınız? Hayır Evet 10Kokusunu ayırt edebilir misiniz? Hayır Evet kokusunu bilmi-yorum 11Beraber sevgililer günü kutladınız mı? Hayır Evet O yanımda değildi 12Ortak zevkleriniz var mı? Hayır Evet Ortak zevklerimiz tamamıyla aynı 13O uzakta olsa bile varlığı sizi mutlu olmaya yetiyor mu? Hayır Evet 14Kavga ettiğinizde eğer suçlu 'O' ise hemen özür diliyor mu? Hayır Evet 15Ona güveniniz nasıldır? Ona tamamıyla güveniyorum evet ama bazı şüphelerim var hayır 16O'nun size güvendiğine inanıyor musunuz ? Hayır Evet Emin değilim 17Ona olan aşkınızı her gün belirtir misiniz? Hayır Evet 18Onunla her konuda rahatlıkla konuşabiliyor musunuz? Hayır Evet 19Bir gün ayrı kalsanız, onu özlüyor musunuz? Hayır Evet 20Ona çok kızsanız bile, yine de hemen yumuşuyor musunuz? Hayır Evet 21"işte bu bizim şarkımız olsun" dediğiniz bir şarkı oldu mu hiç? Hayır Evet 22Kendi aranızda belirlediğiniz " özel bir gününüz" var mı? Hayır Evet bilmi-yorum 23Özel günlerde sizi hatırlıyor mu? Hayır Evet 24Onun bir gülüşü sizi mutlu etmeye yetiyor mu? Hayır Evet 25Onu kırdığınızda üzülüyor musunuz? Hayır Evet 26Sizce o " Birtane" mi? Hayır Evet 27Problemlerini olunca içtenlikle dinliyor musunuz? Hayır Evet 28Onun doğum gününü biiyor musunuz? Hayır Evet 29Ona özel söylediğiniz sevimli " lakaplarınız" var mı? Hayır Evet 30Sizi aldattığınızı öğrendiniz Ama onu çok seviyorsunuz Affeder misiniz? Hayır Evet 31Onun için kendi prensiplerinizden taviz verir misiniz? Hayır Evet 32O sizin için kendi prensiplerinden taviz verir mi? Hayır Evet Emin değilim 33Aşkınız da " ilk gün" yaşanan heyecan devam ediyor mu? Hayır Evet 2Aşkı 34Sadece sesini duymak bile sizi mutlu ediyor mu? Hayır Evet 35Zor günlerinde onun yanında olur musunuz? Hayır Evet 36Onu benden iyi kimse tanıyamaz diyebilir misiniz? Hayır Evet 37O'nun sizi iyi tanıdığına inanıyor musunuz? Hayır Evet 38En sevdiği çiçeği biliyor musunuz? Hayır Evet 39Ona ihtiyacıız var Ama o an çok işi var Yine de yardıma gelir mi? Hayır Evet 40Birlikte seyahate çıktınız mı veya çıkmayı düşündünüz mü? Hayır Evet 41Bir tartışmanızda, haklıysanız bile onu üzmemek için yine onu dinler misiniz? Hayır Evet 42İkinizde romantik misiniz? Hayır Evet 43Sizi mutlu edebiliyor mu?? Hayır Evet 44Sevmediğiniz özellikleri var, ama yine de ona katlanabiliyor musunuz? Hayır Evet 45Birlikte alışverişe çıkar mısınız? Hayır Evet 46Onun zevkine güvenir misiniz? Hayır Evet 47Geleceğe yönelik planlar kurdunuz mu? Hayır Evet 48Onunla evlenmeyi düşündünüz mü? Hayır Evet 49 Sizce hayatın anlamı O' mu? Hayır Evet 50Herşeye rağmen onunla kavga ettiğiniz de ayrılmayı düşündünüz mü? Evet Hayır SONUÇLAR 100-91 Mükemmel bir aşka sahipsiniz birbirinizi deliler gibi seviyorsunuz 90 - 81 Birbirinizi çok iyi tanımış ve geleceğe güvenle bakabiliyorsunuz 80 - 66 Seviyorsunuz ama yine de içinizde bazı tür düşünceler var(onun sevmediğine dair) 65 - 51 Herşeyi baştan aşağı tekrar geçirmeniz çok iyi olacak yoksa aşkınız bitmek üzere 50 - 46 Ya kendinizi sevdiğinize inandırmaya çalışıyosunuz ya da aşık değilsiniz,hayal dünyasından çıkın 46 - 26 Aşkla alakası olmayan bir yoldasınız, 25 - 0 Kendinizi kandırmayın Aşkın zerresi bile yok |
|