![]() |
Bir Ayrılık Hikâyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ayrılık HikâyesiEylül ayının yirmi beşiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı bir an önce buluşma saatinin gelmesini istiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelmişti ![]() Okyanus : -Çok beklettim mi? -Hayır ![]() ![]() Ahmet heyecanını gidermek için hemen sordu : -Bana söyleyeceğin önemli şeyi çok merak ediyorum ![]() Okyanus söyleyeceklerini aklında toparlayıp: -Ben ayrılmak istiyorum ![]() Bu cümle karşısında Ahmet buz kesilmişti ![]() ![]() ![]() -Üzgünüm ama ben ayrılmak istiyorum ![]() Ahmet fısıldar gibi kısık bir sesle : -Neden -Ben bu aşkın omuzlarıma yüklediği yükü taşımakta zorlanıyorum artık ![]() -Bunu gerçekten istiyor musun? - Evet -Şimdi ayrılmak istiyorsun fakat pişman olup bana geri döneceğini bildiğim için bunu ayrılık olarak kabul etmiyorum ![]() - Tamam ![]() Okyanus bu konuşmadan sonra koşar adımlarla oradan uzaklaşmıştı ![]() ![]() Ahmet üzgün bir şekilde nereye gittiğini bilmeden İstanbul sokaklarında birkaç saat dolandıktan sonra eve döndü ![]() ![]() ![]() ![]() Okyanusta parktan çıkınca hemen eve gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah uyandığında Okyanus'u nedenini bilmediği bir hüzün kaplamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Okyanus ayrılmak istediğine pişman olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet döneceğini biliyordu ama bunun bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemişti ![]() ![]() ![]() -Seni dinliyorum ![]() -Ben ayrılmaya karar vererek büyük bir hata yaptığımı anladım ve sana geri döndüm ![]() ![]() - Döneceğini biliyordum ![]() ![]() ![]() Dedi ![]() ![]() ![]() Bu kısa süreli ayrılıktan sonra sevgililer birbirlerine daha çok değer vermeye ve daha çok sevmeye başlamışlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Madem her şey biter yine başlar yenibaştan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|