Michael Jackson İle 5 Dakika |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Michael Jackson İle 5 DakikaMichael Jackson'la tanışmak için kimseye haber vermeden Japonya'ya giden Pınar Çamlıbel, katıldığı özel bir partide hayalini gerçekleştirdi 5 dakika yalnız kaldık Japonya'da Michael Jackson'la tanışmak isteyenler için düzenlenen yemekli bir partiye katıldım Partide sadece bir sahne ve sinema koltuğu gibi koltuklar olacak, Michael Jackson da bize konuşma yapıp gidecek zannediyordum Meğer tek tek her seveni ile 5'er dakika yalnız kalıyormuş Bebek gibi yüzü varBizi mor bir odaya götürdüler Konuşmaya başladım Kendisini kaç yıldır sevdiğimi, onun iyi yönlerini görerek kendi hayatıma nasıl bir yön çizdiğimi anlattım O kadar güzel ki aslında Yakından bebek gibi bir yüzü var Fotoğraflarda neden bu kadar keskin yüz hatlı çıkıyor bilmiyorum Çamlıbel, parti için 400 bin yen (yaklaşık 3400 dolar) ödedi Kayağa diye yola çıktı Michael Jackson’la tanıştı Prof Dr Teksen Çamlıbel’in kızı Pınar Çamlıbel, herkes kendisini Erzurum’da kayak yapıyor sanırken, gecenin bir vakti kalkıp Japonya’ya gitti Türkiye’ye döndüğünde ise elinde imzalı bir Michael Jackson posteri, onunla çektirdiği fotoğraflar, kendisine hayli pahalıya mal olan bir parti bileti, bir de yakından çekilmiş Michael Jackson konuşma videosu vardı n Hayırlı olsun, Michael Jackson ile tanışmışsınız Japonya’da Michael tanışmak isteyenler için düzenlenen yemekli bir partiye katıldım n Nasıl öğrendiniz partiyi? Michael Jackson hayranlarının bir araya geldiği forum sitelerinden birinden aldım Sinema koltuğu gibi koltuklar olacak, bize konuşma yapcak zannediyordum Meğer tek tek herkes ile 5’er dakika yalnız kalıyormuş n Ne konuşabildiniz? - Mor bir odaya götürdüler İçeride korumaları ve menajeri de vardı Ardından konuşmaya başladım Ona kendisini nasıl sevdiğimi, onun iyi yönlerini görerek kendi hayatıma nasıl bir yön çizdiğimi anlattım ve kendi işim olan tanıtım DVD’sini verdim Bu esnada hep yere bakıyordu Bunları anlatınca kafasını kaldırdı ve "Really" (gerçekten mi?) dedi Ben de içine onun için bir mektup ve irtibat numaralarımı koyduğumu söyledim Zaten kendinizi ifade etmekten onun konuşmasına pek zaman kalmıyor n Fotoğraflarda çok kötü çıkmış Korkmadınız mı? - O kadar güzel ki aslında Yakından bebek gibi bir yüzü var, ses tonu da öyle n Partiye gitmeye nasıl karar verdiniz? Site, parti için kapıdan da bilet satışı yapılacağını duyurdu Hemen turizm şirketinde çalışan bir arkadaşımı arayıp, Japonya bileti istedim Kararı verdiğimde saat 2000’ydi, aynı gece 0200’de uçağa bindim Japonya’ya 0100’de vardım, organizasyon için kapılar ise 1600’da açılıyordu Tabii kimsenin Japonya’ya gittiğimden haberi yoktu, herkes beni Erzurum’da kayak yapıyor sanıyordu n Ödediğiniz paraya değdi mi peki? - Değdi O partinin geliri Japonya’daki otistik çocuklara bırakıldı Çorbada tuzum olduğu için de mutluyum Sadece bu amaca saygı duyan gerçek hayranlarının girebileceğini düşündüklerinden, bu organizasyonun altından başarıyla kalktıklar bence n Başka neler yaşandı? - 60 tane masa vardı içeride En öndeki masa ona tahsis edilmişti ve orada tam beş saat boyunca kendisi için yapılan gösterileri izledi Bir konuşma yaptı, bizi ve çocukları ne kadar sevdiğini tekrar tekrar söyledi n Hayranlar olarak bir hareketlenme içerisine girecek misiniz peki? 2008’de albümü çıkıyor malum - Orada tanıştığımız insanlar ve Michael Jackson’ın dublörleri diyebileceğimiz Tribute artistler ile telefon alışverişi yaptık Biliyorsunuz ki hakkındaki taciz davası geçtiğimiz günlerde düştü, yani Michael Jackson temize çıktı Onun Türkiye’deki itibarını tekrar yükseltmek için bu Tribute artistlerle konuştuk, seve seve Türkiye’ye gelebileceklerini söylediler - Ne zaman başladı bu Michael Jackson sevdası? 13 yaşımdan beri çok büyük hayranıyım Konserin yarısını acil yardım çadırında geçirdim Öyle bir sevgiydi benimki JineVizyon adlı şirketimde doğum filmleri hazırlıyorum Bebeklerinin dünyaya gelişini görüntülüyorum Bu yaptığım işte de Michael Jackson sevgisinin payı var Konuştuğumuz 5 dakika boyunca ona bundan da bahsettim ALLAH bu günleri görmeyi bizlerede nasip etsin |
|