![]() |
Akrabalara Söylenmesi Zor Meslekler...1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akrabalara Söylenmesi Zor Meslekler...1dede:nereyi kazandın evladım öss sonuçlarını yeni öğrenmiş ve mutluluktan uçan bünye: boğaziçi üniversitesi endüstri mühendisliği(artık kişi hayran bakışlara maruz kalmayı, övülmeyi, ilahlaştırlımayı beklemektedir ![]() dede: e oğlum kazanamadın mı ablan gibi bi doktorluk filan(kişinin ablası konya-tıpta okumaktadır) o kadar da çalış dedik sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -sosyoloji teyze ![]() -hmmm, iyi iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -şimdi evladim o dedigin ne oluyor? - simdi toplum, insan, bidi bidi bidi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -hmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - peki onu bitirdin ne oldun, sosyalist mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - sen nereyi kazandin şimdi kaca gectin kizim? - hukuktayim ben halime teyze, 2ye gectim işte ![]() - haa doktor mu olucan ![]() - yok o tip!!!?!!! bu hukuk ![]() - haa ne olucan ki? - işte allah ne verdiyse |
![]() |
![]() |
|