Bugün Dünyanın Son Günü |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Dünyanın Son GünüAmerika’ da bir Üniversitede , Profesör derse şöyle başlamış : - "Düşünün ki bugün Dünyanın son günü Yarın bu saatte her şey bitecek Kurtuluş şansınız yok Bugün ne yapardınız?" Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş: - İbadet eder Tanrıdan günahlarımı affetmesini dilerdim, - Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım, - Ailemle zamanımı geçirirdim, - Anneme veya Babama giderdim, - Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım, - Barbekü partisi yapardım, - Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim - Yatar uyurdum - Ormanda son defa dolaşırdım, - Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim - Akşam yıldızları seyrederdim - En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim - Piknik yapardım, - Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim, - Jet uçağına binerdim, - Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim vb……… Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış Sonra gülerek ; -" Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı ?" diye sormuş |
|