Hepsi Ödenmiştir ... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hepsi Ödenmiştir ...küçük çocuk,annesine geldi ve ona kagıdı uzattı annesi ellerini önlügüne kuruladıktan sonra kagıdı okumaya başladı: çimleri biçtigim için 5 dolar bu hafta odamı temizlediğim çin 1 dolar alışverişe gittigim için 50 sent çöpü attıgım için 1 dolar iyi bir karne getirdigim için 5 dolar küçük kardeşime baktıgım için 25 sent bahçeyi temizledigim için 2 dolar -------------------------------------------- toplam borç 14 dolar 75 sent annesi umutla kendisine bakan ogluna döndü eline bir kalem aldı,kagıdın arka yüzünü çevirdi ve şunları yazdı: seni 9 ay karnımda taşıdım : bedava, hasta oldugunda başını bekledim,elimden geleni yaptım, senin için dua ettim: bedava, yıllar boyu degişik nedenlerle senin için göz yaşı döktüm: bedava, senin için gecelr boyu kaygı duyup,uykusuz kaldım: bedava, oyuncaklarını topladım,yemegini hazırladım,giysilerini yıkadım,ütüledim: bedava yavrum, ve unların hepsini topladıgın zaman gercek sevginin bedelinin olmadıgını görürsün bedavadır çünkü çocuk, annesinin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu annesine baktı ve " annecigim ,seni seviyorum" dedi sonra annesinin elinden kalemi aldı ve kagıda büyük harflerle sunları yazdı: "HEPSİ ÖDENMİŞTİR!" __________________ Alıntı: |
|