Filistin'e... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Filistin'e...Filistin; yetim bir çocuk, dul bir kadın, kimsesiz bir ihtiyardır benim yüreğimde Çocuk; çoktan unutmuş oyunu,oynamayı, rüyasında oyuncak görmüyor bizim gibi Sapan görüyor,mermi görüyor ve çoktan Rasullah'a kavuşmuş babasını görüyor Kadın; Mescid-i Aksa'nın kanla yıkanmış duvarına yaslanıp göklere dikiyor gözlerini Bir damla yaş düşüyor toprağa gözbebeklerinden Toprağa değer değmez, bir Fırat oluyor, bir Nil oluyor, boğmak için Fİravun'u Firavun'ları, Ve ihtiyar; kimi var idiyse şu dünyada hepsini ama hepsini oğlunu,eşini,kardeşini, namaz kılarken Mescid-i Aksa'da Şehit etmiş, kudurmuş köpekler gibi saldıran Yahudi askerleri İhtiyar sessiz, ihtiyar kimsesiz, Allah'ın huzurunda Ya Gençler; onlar cephedeler Dağıtmak için kabus gibi çöken kara bulutları Kalplerinde şehadet arzusu ellerinde bir taş ordusu gözlerinde alev gibi bir haber dillerinde -tekbir- ALLAHÜ EKBER |
Filistin'e... |
08-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Filistin'e...allah razı olsun kardeşimgerçekten güzel ve değerli bir konu filistine yardımlarınız bekliyoruz kardeşlerimsiz müslümanlarını dualarıda bir yardımdır unutmayın YA RABBİ! ÇEÇENİSTANDA-FİLİSTİN-AFGANİSTANDA-ELİTREDE EV TÜM MÜSLÜMAN ÜLKELERDEKİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME YARDIM ETONLARIN SAHİBİ SENSİZ ONLARI SAAHİBSİZ BIRAKMAKAFİRE BELA VE NUSİBET VERONLARI PERİŞAN EYLEO SAVAŞAN MÜSLÜMAN KARDEŞERLİMİZİN HEPSİNE O GÜZEL ÖLÜM OLAN ŞEHADETLİĞİ NASİP ETBİZLERİDE UNUTMA YA RABBİ AMİNAMİNAMİN |
|