Burak Kut Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Askerliğin Efkarı Hasretlik çekilmiyor sıla özlemiyle Bayramın birinci günü gurbet illerinde Askerliğin efkarı basmış beni de Doğruymuş anam ağlar geride Yine de sevmek,kedere gülmek Sabreylemek düşer payıma Ne demişler yarın ola hayrola Arkadaşım mehmet gariban,mektubu elinde Nur topu bir kızı olmuş yazıyor içinde Askerliğin efkarı basmış bizi de Elbet biter sayılı gün geçecek Kiminin babası göçmüş kara yas evinde Kiminin yarini eller almış,yanıyor biçare Askerliğin efkarı basmış beni de Elbet biter sayılı gün geçecek Yine de sevmek,kedere gülmek Sabreylemek düşer payıma Ne demişler yarın ola hayrola Geçen zaman kayıp mı Yoksa yapmamak ayıp mı? |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı SözleriBurak Kut] > Aşk,Müzik,Eğlence Hatalarımla ben büyüdüm Yarınlarımda ben geçmişimi görürüm Yoruldum,yenilmedim Delirdim hiç söyleyemedim Geliştim,değişemedim Yine ben,aynı ben Sevildikçe,sevinen Korkusuz ve fakirim Alkışlarla yetinen (geçinen) İşte ben,varım yoğum Aşk,müzik,eğlence Haydi dans |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Babam Kalbim seninle uçar gider göğsüne tutamla çiçek yağar Gözyaşı dökmez yüce dağlar sana ne oldu babam Gözlerin senin sinem derya kalbimde kaynar tüm sözlerin Gökteki güneş sana bakar onurun benimle yaşar Zamansız eser rüzgâr rüzgar Allah'ım beni g*tür ona Başımda dursun sıcak eli Sen sesimi duy sen topraktan kalk Hazır değilim inan! |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Bebeğim Gözlerim tükendi bu akşam Neden allahım bu ceza Bedenim donuk ellerim soğuk Ayrılık var yine yalnızım Sen sevdiğimdin bebeğimdin Neden ayrıldık Sen tutamadığım çiçeğimdin bir tanem Neden neden ayrıldık Sigaram sensiz bitiyor Ah aşkım için yanıyor Soğudu odam yalnızım yine Yapamam ben sensiz dur dinle |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Bekle Demekle Zindana attım kalbimi kurtulmaz bekle demekle acılar son bulmaz Sevsen de olur hiç sevmesen de zaten kabahat sana yüz verende Geçmişten kimse hesap soramaz iki günlük şu fani dünyada Bu kadar da rahat olunamaz neleri bıraktın gittin ardında of Kanımı kuruttun bekle demekle (kendini fazla güzelden saydın) Satın al*mazsın tek bir öpücükle (kalsın olmasın) Saltanatından yanına varılmaz aklımda kaldın en zor gecemde Sevsen de olur hiç sevmesen de zaten kabahat sana yüz verende |
08-12-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Beklemek Sevmekse Anlıyorum bitti,ağlıyorum Haykıracak yerde susuyorum Korkmadan hiç göğüs gerecek Neden hep ben Sevdiğim bir Allah var Sevenleri anlar Beklemek sevmekse Bir yıl değil bir ömür kadar |
08-12-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Benimle Oynama Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gözledim O sımsıcak bakan gözleri özledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar senin yokluğunda Yangınlar çıkar susuzluğumda Aşkına yürüyen sesimi duyuyorsun Gittikçe büyüyen dert oluyorsun Sana söylüyorum farkında mısın ama Seni seviyorum ah biliyorsun Benimle oynama söyledim sana Şansını zorlama uğurlar olsun |
08-12-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Çılgınım Ayaklarım yerlerden kesildi Bulutlara uçurdu bakışın Seviyorum demeyi özlerken Çıkıverdin karşıma ansızın Çıkmazlarda kaybettim yolumu Neredeyim arayıp bulsana Yıllar yılı bu aşkı bekledim Haydi artık, hedefi vursana Kendimi veriyorum sana İşte rest, yeter ki sev Çılgınım, ben aşkına hazırım Yayımdan ok gibi fırlarım Çılgınım, ben aşkına hazırım Uğruna destanlar yazarım |
08-12-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Derdim Var Ister inanın ister inanmayın bana Bir tek allah bir de ben bilirim bunu Sorunsuzluk ve sorumsuzluk bir yana Derdim var anlatamam insanlara Derdim var anlatamam insanlara insanlara Sıkılsın birileri benim yerime sıkılsın Bırakın beni kendi içime kapandım Yer yarılsın günahlar içine batsın Derdim var anlatamam insanlara Derdim var anlatamam insanlara Derdim var anlatamam insanlara Derdim var anlatamam insanlara insanlara Kalmadı hayalim hayalsiz yetemem Tükendi umudum ben mutsuz ölemem Sıkılsın birileri benim yerime sıkılsın Sorunsuzluk ve sorumsuzluk bir yana Kötü ve iyi yaşıyormuş yan yana Anlayamadım ki anlatayım halimi sana |
08-12-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Dön Artik Bir ateş düştü yüreğime yanar giderim Karabulutlarla sarılmış her yerim Ne yerdeyim ne gökte deli gibiyim Akar gözyaşlarım eriyor bedenim Gittin gideli hasretin dinmedi Korkuyorum geceleri bu kâbus bitmedi Sen benimsin benimsin Geri dön dön artık Ben seninim seninim Geri dön dön artık! |
08-12-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Duman Üstü Bil ki sevgilim, sonu yoktur bu sevginin Herşeyinle sen benim oldun ya sevgilim Duy ki gerçeği yankılansın için için Yeter ki iste sen ölürüm ben senin için Sen,beni baştan yarattın Bir tek sen dertlerimden anladın Seninle gözlerimi açtım hayata Böyle aşk yoktur diyene, bir çift lafım var Duman üstü, duman üstü ol Duman üstü, duman üstü ol Duman üstü, duman üstü oldum |
08-12-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Düs Yakamdan Mutluluktan görmüyordu gözlerim saftı kalbim değmemişti el bile Günler geçtikçe artıyordu hislerim anl*mazdım bazen yalnız gezmemi Zorlas*m da olmuyor her şey bitti bir günde Gel dön desen de dönmez gönlüm eski haline Bilsen neler çektim kendi kendime Sen dön desen de dönmez gönlüm eski haline Kopartıp attım bağırdım özgürce Her gün ağlardım güldün ardımdan Yeni bir gün başlarken düş yak*mdan! |
08-12-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Düşman Olma Pişman Olma Artık bitti diyorsan katlanırım Acı duymam inan ölüme razıyım Düşman olma sana güvenemem Ben böyleyim geriye dönemem Ayrılmayı canım sen istedin Pişman olma biri seni bulur Avunursun içime dokunur Ayrılmak çok zordur seviyorken İstersen git beni bırak Yahut kal bana inat Değeri yok sensiz herşeyi al |
08-12-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Fındık Kurdum Kurdum kurdum,hayaller kurdum Sordum kendime sende ne buldum Fındık kurdum aşık oldum Kızdım kendime,sende ne buldum Uzun tren yolları var gönlümde İnip binenler oldu şehirlerde Ben sende ne buldum da oldum böyle Sorular birikti,cevaplarıysa sende Aşk için yanıp sönerken Öl desen ölür bu sersem Alnıma yazdığım senmisin Aşk için yanıp sönerken Öl desen ölür bu sersem Alnımın yazgısı senmisin |
08-12-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Fidanım Ay sabit ben nerde Güneş batmış sen nerde Sevgini ister canım Kollarına muhtacım Hani verdiğin sözler Umut bağladım sana Biraz duygulansana Hadi ne duruyorsun gel, Gel fidanım gel Sensin can içim gel Sevgilim olmalı, gönlüme dolmalı Hep benimle olmalısın artık yeter Kaç gece ister daha Bu sevda bu aşk benden Verdiğim yetmedi mi Çektiğim bitmedi mi Ne bu ızdırap, keder Gel fidanım gel Sensin can içim gel Sevgilim olmalı, gönlüme dolmalı Hep benimle olmalısın, artık yeter |
|