Kaptan - Benim Suçum Yok Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaptan - Benim Suçum Yok Şarkı SözleriKaptan Benim Suçum Yok-Kaptan Benim Suçum Yok sözleri-Kaptan Benim Suçum Yok lyrics Baba benden sana rica bu bak sakın panik yapma bir zamanlar ailemdin ugur samim fatma simdi yok annem yok yok melegım kardesım dısında biton borc ve bıton mevzu ulan çaresiz bakışlar neden hep tek bizi bulur , gokyuzu bir dizi bulut cevrelemis duman sehri oglunu ve bizi unut soframıza da yaşlar akar anneminde eli dururkaldırın tüm enkazları doğabılırde yeni umut bugun dogum gunuydu lan kardesımın bana dusenıde yapamadım kahrolası elım ısede yaramadı , su rezillik yuzunden ona bı hediye alamadım , bunuda yazmaya yuzum yok defterlerlerim kalabalık bugun benden yuzuk bekledin sevgilim üzgünümicimde volkan olup hayat hep karartı püskürür her nekadar mutlu olman icin caba versemdeben degilde parasızlık bulur kaybetme lüxünü kültablasını masaya koyda iyice dinle şarkımı bu sana anlatacaklarımın öncesinde kesin şartıdır seni , senin kafana melodilerle süslicemki bazı olaylarla yüzlesecek cümlelerin çarpımı ne toplamak basit seni , nede çıkartmak içimden beni delirten hiçbi kadını peçe kapatmaz izin ver dudaklarını brisi denemesin ve satma elimden geleni arda koymam inan sebebi hatta 1 cümle seni çok seviyorum ve nokta , kısa ve öz adına karalanan harfleri zorlanmayıp kitaba dök bak bakalım kaç sayfalık roman tüketmiş bu dört ciltlik ömrü okumayan kalırsa bak şu silaha söz eller infaz gereği tetiği kendi kafama yöneltir Bende zaman durur ! sonra belki mezara gömersin dik bi fidan sulamasanda yağmurunda dökersin sonra boy verip büyürse yerlerinden sökersin |
|