Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaptan, suçum, sözleri, yok, şarkı

Kaptan - Benim Suçum Yok Şarkı Sözleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaptan - Benim Suçum Yok Şarkı Sözleri

Kaptan Benim Suçum Yok-Kaptan Benim Suçum Yok sözleri-Kaptan Benim Suçum Yok lyrics

Baba benden sana rica bu bak sakın panik yapma

bir zamanlar ailemdin ugur samim fatma

simdi yok annem yok yok melegım kardesım dısında

biton borc ve bıton mevzu ulan çaresiz bakışlar

neden hep tek bizi bulur , gokyuzu bir dizi bulut cevrelemis duman sehri oglunu ve bizi unut

soframıza da yaşlar akar anneminde eli dururkaldırın tüm enkazları doğabılırde yeni umut

bugun dogum gunuydu lan kardesımın bana dusenıde yapamadım

kahrolası elım ısede yaramadı , su rezillik yuzunden ona bı hediye alamadım , bunuda yazmaya yuzum yok defterlerlerim kalabalık

bugun benden yuzuk bekledin sevgilim üzgünümicimde volkan olup hayat hep karartı püskürür

her nekadar mutlu olman icin caba versemdeben degilde parasızlık bulur kaybetme lüxünü

kültablasını masaya koyda iyice dinle şarkımı bu sana anlatacaklarımın öncesinde kesin şartıdır

seni , senin kafana melodilerle süslicemki bazı olaylarla yüzlesecek cümlelerin çarpımı

ne toplamak basit seni , nede çıkartmak içimden beni delirten hiçbi kadını peçe kapatmaz izin ver

dudaklarını brisi denemesin ve satma elimden geleni arda koymam inan sebebi hatta 1 cümle

seni çok seviyorum ve nokta , kısa ve öz

adına karalanan harfleri zorlanmayıp kitaba dök

bak bakalım kaç sayfalık roman tüketmiş bu dört ciltlik ömrü okumayan kalırsa bak şu silaha söz

eller infaz gereği tetiği kendi kafama yöneltir

Bende zaman durur ! sonra belki mezara gömersin dik bi fidan sulamasanda yağmurunda dökersin

sonra boy verip büyürse yerlerinden sökersin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com