Gökhan Keser Ceket Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Keser Ceket Şarkısı SözleriGökhan Keser Ceket şarkısı sözleri 2012 Gökhan Keser Ceket şarkısı sözü Gökhan Keser Ceket şarkısının sözleri: insan mısın, hiç acımıyor kendine aceleyle gidiyor belanın göbeğine hem biliyor yanıcak canı, hem ne kıymeti var alt tarafı acı insan mısın, hiç acımıyor kendine aceleyle gidiyor belanın göbeğine hem biliyor yanıcak canı, hem ne kıymeti var alt tarafı acı dağ taş vurucam yollara iki gömlek bir ceket çantaya bırak gölgemi takibi artık arama sorma dağ taş vuracağım yollara iki gömlek bir ceket çantaya bırak gölgemi takibi artık arama sorma artık arama sorma insan mısın, hiç acımıyor kendine aceleyle gidiyor belanın göbeğine hem biliyor yanıcak canı, hem ne kıymeti var alt tarafı acı insan mısın, hiç acımıyor kendine aceleyle gidiyor belanın göbeğine hem biliyor yanacak canı, hem ne kıymeti var alt tarafı acı dağ taş vuracağım yollara iki gömlek bir ceket çantaya bırak gölgemi takibi artık arama sorma dağ taş vurucam yollara iki gömlek bir ceket çantaya bırak gölgemi takibi artık arama sorma artık arama sorma önce o uyanıyor beni de uyandırıyor selam sabah günaydın yok ömür geçiyor önce o uyanıyor beni de uyandırıyor selam sabah günaydın yok ömür geçiyor önce o uyanıyor beni de uyandırıyor selam sabah günaydın yok ömür geçiyor dağ taş vurucam yollara iki gömlek bir ceket çantaya bırak gölgemi takibi artık arama sorma dağ taş vurucam yollara iki gömlek bir ceket çantaya bırak gölgemi takibi artık arama sorma artık arama sorma artık arama sorma artık arama |
|