Nehir Git Hadi Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nehir Git Hadi Şarkısı SözleriGit Hadi Şarkı Sözü Nehir Git Hadi Şarkı Sözleri Nehir Git Hadi Şarkısı Sözü Git Hadi Vuslata beş kala ellere koşa koşa Gittin de iyi mi oldu dönme bir daha Gözyaşıma aldırmadan Ardından da hiç bakmadan Şimdi çek git yalvarmadan haydi yoluna Vuslata beş kala ellere koşa koşa Gittin de iyi mi oldu dönme bir daha Gözyaşıma aldırmadan Ardından da hiç bakmadan Şimdi çek git yalvarmadan haydi yoluna Şimdi sen başka tende gezince Dönünce her şeyi kafana göre Alemlerde gezip kendi gönlünce Kapılar sana hep açılır sandın Git hadi git hadi başka bahara Benim kışım geçti artık hadi sende yalvarma Uza yoluna dönmem sana bir daha Haydi yürü bakalım boyuna posuna Git hadi git hadi başka bahara Benim kışım geçti artık hadi sende yalvarma Uza yoluna dönmem sana bir daha Haydi yürü bakalım boyuna posuna Vuslata beş kala ellere koşa koşa Gittin de iyi mi oldu dönme bir daha Gözyaşımaaldırmadan Ardından da hiç bakmadan Şimdi çek git yalvarmadan haydi yoluna Şimdi sen başka tende gezince Dönünce her şeyi kafana göre Alemlerde gezip kendi gönlünce Kapılar sana hep açılır sandın Git hadi git hadi başka bahara Benim kışım geçti artık hadi sende yalvarma Uza yoluna dönmem sana bir daha Haydi yürü bakalım boyuna posuna Git hadi git hadi başka bahara Benim kışım geçti artık hadi sende yalvarma Uza yoluna dönmem sana bir daha Haydi yürü bakalım boyuna posuna Git hadi git hadi başka bahara Benim kışım geçti artık hadi sende yalvarma Uza yoluna dönmem sana bir daha Haydi yürü bakalım boyuna posuna |
|