![]() |
14 Şubat Sevgililer Günü Beta Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 14 Şubat Sevgililer Günü Beta SözleriBeta Sevgililer Günü Şarkı Sözleri 14 Şubat Sevgililer Günü Beta Bu gün; 14 şubat Sevgililer Günü ![]() ![]() ![]() Yani,onların bizim taklitlerimizi yaptıkları gün ![]() Ne saçma bir gün! Dışarıda bu günü kutlayan insanları gördükçe sinirleniyorum, ama en çok sana kızıyorum ![]() Çünkü; ben seni şu dışarda sevgilisini bekleyen adamdan, daha fazla özlemle beklerdim ![]() ![]() ![]() Eminim senden de fazla ![]() ![]() ![]() Hala; seni o özlemle bekliyorum ama gelmeni istemiyorum ![]() ![]() ![]() Aslında bana "sevgilim" demeni çok özledim ama bana "keşke seni tanımasaydım" dediğin günü hatırlamak istemiyorum! Bugün dışarda tüm gün sevgililerin gözlerine baktım ![]() Hangisinde benim gözlerimdeki aşk var diye ![]() ![]() ![]() Onlar gözlerini kaçırsa da, ben anladım ![]() Onların mutluluğu bizimki gibi değildi ![]() Sanırım, bugün onları kıskandım ![]() Çünkü bizim baktığımız martılar; artık onların manzarasını süslüyordu ![]() Güneşle bulutlar onlar için poz veriyordu vadilere ![]() Artık bana çingeneler güllerini layık görmüyor sen yokken ![]() Yani; sen gittin,herkes bana küstü ![]() Bir tek alkolle aram iyi bu aralar ![]() Bir yanda fotoğrafların, Bir yandan müzikler, Dışarıda sahte taklitlerimiz, Gözyaşlarımdaki umutsuzluk ![]() ![]() ![]() Dört bir yandan hatırlatıyorsun kendini bana ![]() ![]() Yaşadığım mutluluklar, Çektiğim özlem, Gözlerimdeki yalnızlık, Senin eserin ![]() ![]() ![]() Her gün sensizliği daha iyi tanıyorum, bittiğimiz günden beri ![]() Daha çok savaşıyorum kendimle ![]() Daha çok özlüyorum seni ![]() Daha çok ağlıyorum ![]() Tükeniyorum ![]() ![]() ![]() Bugün bana acı veriyor ![]() Onlar sevgilerini bize inat gösterince birbirlerine; daha fazla kızıyorum sana ![]() Ne saçma bir gün! Bu gün; Sevgililer Günü Beta alıntı |
![]() |
![]() |
|