![]() |
Hamurlu Çerkez Tavuğu Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamurlu Çerkez Tavuğu Tarifi YapılışıHamurlu Çerkez Tavuğu Tarifi - Hamurlu Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır - Hamurlu Çerkez Tavuğu Malzemeleri Hamurlu Çerkez Tavuğu osmanlıca Malzemeler 300 gr tavuk göğsü 300 gr istridye mantarı 4 yemek kaşığı ceviz içi 4 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı beyaz toz biber 4 adet baklava yufkası 4 yemek kaşığı krema 1 adet kuru soğan 1 adet havuç Hazırlanışı Önce tavuk göğsü temizlenip yıkandıktan sonra tencereye alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|