Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Sözlük Ağı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
frmartuklu, göre

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

Size göre burası yani frmartuklu ne anlam ifade ediyor
Duygularınızı yazınız
Ben daha sonra

Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

Bana Göre Nedir FrmartukluYoktan Var Etmek Allahın lutfudurBizde lutuf buyurduBurasını yoktan var ettikİşimize Okulumuza Geç KaldıkHarçlıklarımızı buraya verdıkİnsanları daha fazla sevdik ve daha fazla hizmet etmek istedikVe burada iyileride kötuleride yanımızda olanlarıda bizi satanlarıda gayet iyi tanımıs olduk
Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

valla cok guzel bir forum olmus allah bunu yapanlardan razi olsunbi yandanda kotu yasal uyarida dedikleri gibi bagimlilik yaratmis canim olmaz derslerden kaliyorum okula gec kaliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

Ancak Calismakla bi yerlere gelebileceginin ornegini gosteren bir siteSu ana kadar da Emege sayginin oldugunu gordugum sitelerden Biraz disiplinli gorunse de eglencenin de eksik olmadigi bagimlilik yaratan sanal mekan
Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

bencede herşeye değer frmartuklu bu siteye üye olduğum için mutluyum derslerimden de kalıyorum bazen ama olsun hem site hem dersleri bi arada götürüz dilzarcım merak etme ayrıca yasal uyarıda da dediği gibi bağımlılık yaratıyo ))
Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

he ya bağımlılık bazen kötü oluyor özellikle yemek saatlerini kaçırıyorum yane öğün atlıyorum bu benim için kötü bişi

frmartuklu dycek söz bulamıyor üyeler o kadar sıcak,sevecen ve şirinki onlardan kopamıyorum hepinizi çok seviyorum Bütün dertlerimi,sevincimi paylaşabileceğim bir arkadaşlık var hepinize tşk ediyorum bu dostluğu verdiğiniz için

frmartukluda şu an süper gidiyor hade hayırlısı

inş herşey istediğimiz gibi olur mutlu mesut yaşarız

Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

insallah canim insallah hep mutlu mesut yasariz

onemli degil canim bizde sana tesekkur ederiz merak etme merve ben seni birakmam

Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

Evet neslihanın dedigi gibi disiplinli bir yerEvet bunu kabul ediyorumDisiplin olmasa idi acılısının 4 ayı gecmısken büyük bir gelecek vaadeden ve bizden cok önce kurulmus ve tanıdık siteleri gecen bir foruma sahip olamazdıkBu tempomuzu sürdürürsek bu seferberlik devam ederse ilk yılımızda cok üst konumlara geleceğimiz kesindirDİsiplinde var ama eğlencede varHata yapan üyelerimizi tatlıcada uyarıyoruzBen prensib geregi ısımde duygularım ve hislerim etkılı olur daha yumusak davranırım diger arkadasım daha kuralcı ve serttirBöylece birbirimizi tamamlarızEger bıze kırılan varsa özür dilerizHerkes tabiki hata yapabilir bizlerdeİnşallah bir aksilik cıkmazsa hem eğlenecegiz hem büyüyecegiz hemde yenı dostluklar edınmıs olacagızDurmak Yok YoLa Dewam Dostlarım
Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

zaten durdugumuz yokki admin valla artik ruyalarima bile giriyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Size Göre Frmartuklu

Eski 08-10-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Size Göre Frmartuklu

ne yalan söyliyim benimde D
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com