Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre FrmartukluSize göre burası yani frmartuklu ne anlam ifade ediyor Duygularınızı yazınız Ben daha sonra |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre FrmartukluBana Göre Nedir FrmartukluYoktan Var Etmek Allahın lutfudurBizde lutuf buyurduBurasını yoktan var ettikİşimize Okulumuza Geç KaldıkHarçlıklarımızı buraya verdıkİnsanları daha fazla sevdik ve daha fazla hizmet etmek istedikVe burada iyileride kötuleride yanımızda olanlarıda bizi satanlarıda gayet iyi tanımıs olduk |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre Frmartukluvalla cok guzel bir forum olmus allah bunu yapanlardan razi olsunbi yandanda kotu yasal uyarida dedikleri gibi bagimlilik yaratmis canim olmaz derslerden kaliyorum okula gec kaliyorum |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre FrmartukluAncak Calismakla bi yerlere gelebileceginin ornegini gosteren bir siteSu ana kadar da Emege sayginin oldugunu gordugum sitelerden Biraz disiplinli gorunse de eglencenin de eksik olmadigi bagimlilik yaratan sanal mekan |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre Frmartuklubencede herşeye değer frmartuklu bu siteye üye olduğum için mutluyum derslerimden de kalıyorum bazen ama olsun hem site hem dersleri bi arada götürüz dilzarcım merak etme ayrıca yasal uyarıda da dediği gibi bağımlılık yaratıyo )) |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre Frmartukluhe ya bağımlılık bazen kötü oluyor özellikle yemek saatlerini kaçırıyorum yane öğün atlıyorum bu benim için kötü bişi frmartuklu dycek söz bulamıyor üyeler o kadar sıcak,sevecen ve şirinki onlardan kopamıyorum hepinizi çok seviyorum Bütün dertlerimi,sevincimi paylaşabileceğim bir arkadaşlık var hepinize tşk ediyorum bu dostluğu verdiğiniz için frmartukluda şu an süper gidiyor hade hayırlısı inş herşey istediğimiz gibi olur mutlu mesut yaşarız |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre Frmartukluinsallah canim insallah hep mutlu mesut yasariz onemli degil canim bizde sana tesekkur ederiz merak etme merve ben seni birakmam |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre FrmartukluEvet neslihanın dedigi gibi disiplinli bir yerEvet bunu kabul ediyorumDisiplin olmasa idi acılısının 4 ayı gecmısken büyük bir gelecek vaadeden ve bizden cok önce kurulmus ve tanıdık siteleri gecen bir foruma sahip olamazdıkBu tempomuzu sürdürürsek bu seferberlik devam ederse ilk yılımızda cok üst konumlara geleceğimiz kesindirDİsiplinde var ama eğlencede varHata yapan üyelerimizi tatlıcada uyarıyoruzBen prensib geregi ısımde duygularım ve hislerim etkılı olur daha yumusak davranırım diger arkadasım daha kuralcı ve serttirBöylece birbirimizi tamamlarızEger bıze kırılan varsa özür dilerizHerkes tabiki hata yapabilir bizlerdeİnşallah bir aksilik cıkmazsa hem eğlenecegiz hem büyüyecegiz hemde yenı dostluklar edınmıs olacagızDurmak Yok YoLa Dewam Dostlarım |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre Frmartukluzaten durdugumuz yokki admin valla artik ruyalarima bile giriyor |
Size Göre Frmartuklu |
08-10-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Size Göre Frmartuklune yalan söyliyim benimde D |
|