|
|
Konu Araçları |
ağustos, banaz, bilgileri, ilköğretim, okulu, uşak |
31 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
31 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak31 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - 31 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - 31 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 31 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim 31 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 31 Ağustos İlköğretim Okulu Uşak Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 31 Ağustos İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 31 Ağustos İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 31 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 31 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 31 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 315 1020 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mahallesi 31 Ağustos Caddesi NO:31 Okulun Web Adresi: http://wwwbanaz31agustosiok12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 31 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|