|
|
Konu Araçları |
bilgileri, eşme, ilköğretim, okulu, uşak, yeleğen |
Yeleğen İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeleğen İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme UşakYeleğen İlköğretim Okulu Hakkında - Yeleğen İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeleğen İlköğretim Okulu Resimleri - Yeleğen İlköğretim Okulu İletişim Yeleğen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yeleğen İlköğretim Okulu Uşak Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeleğen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeleğen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeleğen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeleğen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yeleğen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eşme Okulun Telefonu: 276 4752003 Okulun Faksı: 276 4752003 Okulun Adresi: Yeleğen Kasabası Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeleğen İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|