Yeniköy Köyü Eşme Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeniköy Köyü Eşme UşakYeniköy Köyü Eşme - Yeniköy Köyü Bilgileri - Yeniköy Köyü Eşme Hakkinda - Yeniköy Köyü Resimleri Yeniköy, Uşak ilinin Eşme ilçesine bağlı bir köydür İlçe: EŞME - İl: UŞAK Köy Muhtarı: TEVFİK ÖZDEMİR Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 4712205 Cep Telefonu: 05466781683 Demografik Bilgiler: İle Uzaklığı: 86 km İlçeye Uzaklığı: 22 km Rakım: 750 m Coğrafya Uşak iline 86 km, Eşme ilçesine 22 km uzaklıktadır Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 192 1997 184 Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - Sukru Kazakoglu 2004 - Tevfik Özdemir Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır ancak faal olmadığından eğitim taşımalı olarak yapılmaktadır Köyde içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur Köyde sağlık kurumu bulunmamaktadır KÖYÜN İLK VE TEK ÖĞRETMEN ADAYI YILMAZ ÖZDEMİRDİRPAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİAYRICA KÖYÜN İLK VE TEK VETERİNER HEKİM ADAYI SİNAN BAŞBUĞA'DIR ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|