|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bireylül, ilköğretim, merkez, okulu, uşak |
Bireylül İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bireylül İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakBireylül İlköğretim Okulu Hakkında - Bireylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Bireylül İlköğretim Okulu Resimleri - Bireylül İlköğretim Okulu İletişim Bireylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : BireyIül İlkokulunun yapılmasına Tevfik HADI zamanında 1938 yilında başIanmıştır 15101942 yılında eğitim Oğretime başlamıştır Binanin yapımı 38000-IL' ye malolmusturOkula ilk kayıt dan Öğrencinin adı Perihan'dir Okulun ilk müdürü Sadık KARAHAN'dirBireylül ilkckulunun ilk ögretmenleri İsmail ÖNER-Bekir SITKI-Hamdiye KARDEŞ ve Hüseyin SÜRÜCÜ dür Bireylül İlkokulu normal ögretime 1979 yilina kadar devam etmiştirBu yıldan sonraöğrenci sayısının artması nedeniyle ikili öğretime geçilmiştirOkulun Öğrenci kapasitesinin giderek artması nedeniyle 1967 yılında veliler terafından 2 katlı 8 derslikli ek bina yaptırılmıştırBireylül ilkokulu Ozdemir Mahallesi sınırları içerisindedir Okulumuz konumu itibariyle Ozdemir,Kurtuluş,Unalan ve Karaagaç Mahallesine hizmet vermektedir Milli Eğitim Bakanlığının kararı sekiz yllık kesintisiz eğitime 1997-1998 eğitim ve öğretim yılında başlamıştır1998-1999 Öğretim Yiılında ek binanın yapılması ile normal öğretime geçilmiştirSekiz yıllık kesintisiz eğitime geçildiği tarihten itibaren Okulumuzun adı Bireylül İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir Bireylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 223 39 48 Okulun Faksı: 276 223 09 21 Okulun Adresi: Özdemir Mahallesi Güneş Sk No:26/B Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bireylül İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|