|
|
Konu Araçları |
banaz, bilgileri, hatıplar, ilköğretim, okulu, uşak |
Hatıplar İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatıplar İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakHatıplar İlköğretim Okulu Hakkında - Hatıplar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hatıplar İlköğretim Okulu Resimleri - Hatıplar İlköğretim Okulu İletişim Hatıplar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hatıplar İlköğretim Okulu Uşak Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hatıplar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hatıplar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hatıplar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hatıplar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hatıplar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 3358344 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hatıplar Köyü Okulun Web Adresi: http://wwwbanazhatiplarmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hatıplar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|