|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUN VİZYONU:Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, vatansever, demokrat, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, gelişim ve değişime açık, üretken, akılcı, bilgiye ulaşabilen öğrencileri yetiştiren, ortaöğretim kurumlarına ve hayata öğrenci hazırlayan, başarılı bir eğitim kurumu olmaya çalışan, bulunduğumuz ortamda sosyal ve kültürel girişimlere önem veren, Atatürk İlköğretim Okuluyuz OKULUN MİSYONU:Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve Demokrasiye gönülden bağlı Türk Toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretim etkinliğini sürekli geliştiren bir kurum olmak Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252 282 58 80 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mahallesi,Lale Sokak Okulun Web Adresi: wwwortacaataturkiomebk12tr Okulun E-Posta Adresi: ataturk4848@gmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIĞI: 73 Km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 300,00 TL Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|