|
|
Konu Araçları |
bilgileri, borlu, demirci, ilköğretim, manisa, okulu |
Borlu İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Borlu İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaBorlu İlköğretim Okulu Hakkında - Borlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Borlu İlköğretim Okulu Resimleri - Borlu İlköğretim Okulu İletişim Borlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Borlu İlköğretim Okulu 1969 yılında Kasabamız öğrencilerinin orta öğretim alanında eğitilebilmeleri amacıyla, Borlu Halkının kendi çabaları ile 6 derslik olarak yapılmış, aynı yıl "Borlu Orta Okulu “ adı ile eğitim ve öğretime açılmıştır 1984 Yılında bünyesine Lise eklenerek adı “Borlu Lisesi”ne çevrilmiştir 1987'de bina da derslik sıkıntısı doğunca 4 derslik ilave edilmiştir, ancak tekrar derslik sıkıntısı ortaya çıkınca Borlu'ya yeni bir okul daha yapılarak Borlu lisesi bünyesindeki ortaokulu ile yeni binaya 1989 yılında taşınmış 2 okulda eğitim ve öğretim devam etmiştir 1990-1991 Eğitim ve öğretim yılında yapılan girişimler sonucunda binamıza Borlu İlkokulundan ayrılan 5 sınıflık öğrenci ve öğretmen, Borlu Lisesinden ayrılan 3 sınıflık ortaokul öğrencileriyle birlikte okulumuz “BORLU İLKÖĞRETİM OKULU “ adı altında Eğitim ve Öğretime başlamıştır Aynı ad ile eğitim ve öğretime devam etmektedir Borlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: (236) 473 70 09 Okulun Faksı: (236) 473 70 09 Okulun Adresi: Zeytinburnu Mahallesi Çağlayan Sokak No:52 Borlu Okulun Web Adresi: http://borluilkogretimokulumebk12t r/ Okulun E-Posta Adresi: 247198@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Borlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|