|
|
Konu Araçları |
akhisar, bilgileri, ilköğretim, kadıdağı, manisa, okulu |
Kadıdağı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadıdağı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaKadıdağı İlköğretim Okulu Hakkında - Kadıdağı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadıdağı İlköğretim Okulu Resimleri - Kadıdağı İlköğretim Okulu İletişim Kadıdağı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüzde ilkokul 1944 yılında köylünün kendi çabalarıyla yaptırdığı iki derslikli binada açılmıştır 1970 yılında kadar eğitim ve öğretim bu 2 derslikte sürdürülmüştür 1970 yılında okulun bahçesinde, devlet tarafından üç derslikli prefabrik bir bina inşa edilmiştir 1981 yılı öğretim yılı sonuna kadar bu bina kullanılmıştır 1982 yılında, eski okulun yerine 3 dershanesi bulunan yeni bina yapılmıştır Halen bu binada eğitim ve öğretim yapılmaktadır Müdür odası ve öğretmenler odası da bu binada bulunmaktadır Derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle, 1988 yılında okul bahçesine 2 derslik daha ilave edilmiştir Böylece birleştirilmiş sınıflar ortadan kalkmış, normal eğitim ve öğretime geçilmiştir 1997-1998 öğretim yılında okulumuz ilköğretim okulu olmuştur Bu nedenle okul müdürlüğü tarafından 1970 yılında yapılmış olan prefabrik binanın bir bölümü 6 sınıflar için hazırlanmıştır Aynı binada 7 ve 8 sınıflar için de yer hazırlanmıştır 2006-2007 eğitim öğretim yılının 2 döneminde hizmete açılan 5 derslikli yeni bina ile 1 kademe öğrencileri bu yeni binada derslerine devam etmektedir 2 kademe öğrencileri ise müdür ve öğretmenler odasının bulunduğu binadaki dersliklerde derslerine devam etmektedirler Yine aynı zaman zarfında okulumuz bünyesinde ana sınıfımız faaliyete geçmiştir Kadıdağı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kadidagimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kadıdağı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|